Meg og mamma

MEG OG MAMMA

– en flaskepanters bekjennelser

Mogm

Dette er fortellingen om Rikard, en oppegående gutt som vokser opp med moren sin. Når hun drikker later Rikard som ingenting, det blir han god til. Men klumpen i magen vokser. Når moren en dag går over streken tar Rikard affære. Etter det blir ingenting som før.

”Meg og mamma” er en usminket fortelling som med vidd og humor tar for seg den etterhvert trøblete hverdagen til en mor og hennes tenåringssønn. Det handler om å vokse opp, om erkjennelse og om skam. Det handler om alkoholens makt og avmakt. Om kjærligheten mellom mor og sønn. Og om å være totalt hekta på The Rolling Stones.

 

Regi og manus: Lars Vik

Skuespiller og manuskonsulent: Tobias Vik

Tekniker: Lars Løberg

Design: Anna Andrea Vik Aniksdal

Økonomisk bidragsyter og faglig støttespiller: Kompetansesenter rus-region sør, Borgestadklinikken v/ Rikke Raknes

Forestillingen er støttet av Fond for utøvende kunstnere og Porsgrunn kommune.

Praktisk hjelp og støtte fra Grenland Friteater og Kolab.

Publikumspremiere 28. jan 2015.

 

Forestillingen er spesialtilpasset for turnering i skoleverket for de eldste på ungdomsskolen og de yngste på VGS. Og for foreldre og fagfolk.

Teater Avvik har i samarbeid med Hilde Fiskum og KoRus-Sør utarbeidet et pedagogisk hefte som kan brukes til oppfølging og samtaler i etterkant av forestillingen.

Forside

VELKOMMEN TIL TELEMARKS NESTE MINSTE TEATER.

Vi lager kun forestillinger for barn og unge; turnerer i skoleverket, på kulturhus og campingplasser, dvs der hvor uhøytidelig teater for barn etterspørres.

Ny forestilling på gang: BIKUBEN med Lars Vik, turneklar fra okt 2019. Motto: minimal teknikk, makismalt nærvær.

Se Teater Avviks lille presentasjonsfilm HER.  Og om vårt verksted i bevegelesesglede “Alvorlig talt; lek!”  HER.

Følg oss på face og snap og sånn, mail oss på:

post@teateravvik.no

2012: Egen barnehageversjonen

Teater Avvik har laget en spesialversjon av Tatoveringen tilpasset barnehager. Den varer 25 min. og består av tre eventyr: Pannekaka, Hunden og kjøttbeinet (Æsop)  og Gutten og nordavinden samt flere sanger som barn synger med på. Ingen er for små til å høre på eventyr.

 

TATOVERINGEN på DVD: for nysgjerrige arrangører som ikke får sett forstillingen så er vår dokumentasjons-DVD et alternativ.  Men husk: teater er best på teater.